icon-ergoicon-fysioicon-handlogo-fysio Afspraak maken

Dé fysiotherapeut in uw regio!

Bel ons voor meer info of een afspraak:

(0475) 49 18 76

Wat bieden wij?

Wij zijn met vier praktijken in de regio Midden-Limburg hét adres voor fysiotherapie, ergotherapie en handtherapie. Wij werken met een team van ervaren, gemotiveerde en deskundige therapeuten. Binnen ons team is iedere therapeut in één of meerdere therapieën gespecialiseerd. Hierdoor zijn wij in staat om op al onze moderne en goed uitgeruste locaties een breed scala aan specialismen aan te bieden.

Fysiotherapie van den Schoor - de Maat

Fysiotherapie van den Schoor - de Maat is al ruim 40 jaar een begrip in de regio Midden-Limburg. Wij zijn een praktijk voor fysiotherapie met een breed scala aan specialismen. In de loop der jaren zijn wij uitgegroeid tot een moderne organisatie met goed uitgeruste praktijken. Onze deskundige fysiotherapeuten en ergotherapeuten staan voor u klaar.

Meer over de praktijk

Uw eerste afspraak

Als u een verwijzing heeft gekregen van uw (huis)arts of specialist kunt u gelijk een afspraak bij ons maken. Bovendien kunt u ook zonder verwijzing bij ons terecht. Twijfelt u of wij iets voor u kunnen betekenen? Bel of mail ons gerust, wij helpen u graag verder.

Maak meteen uw eerste afspraak!

Laatste nieuws

Feest!! Manuel Sleurs 40 jaar in dienst

Op 1 december 2019 is Manuel 40 jaar in dienst bij Fysiotherapie Van den Schoor - De Maat! Een heel bijzondere gebeurtenis die wij uiteraard niet ongemerkt voorbij laten gaan. Maandag 2...
Lees verder

Stan Janssen stelt zich voor

Ik zal mij even voorstellen. Ik ben Stan Janssen, 21 jaar en ik woon in Baexem. In mijn vrije tijd ben ik te vinden op het voetbalveld bij RKVB en zit ik op de wielrenfiets om te trainen voor...
Lees verder

alle nieuwsberichten

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars

vergoedingentarieven