icon-ergoicon-fysioicon-handlogo-fysio Afspraak maken

Ester Swillens - Teunissen maakt carriere move

Ester Swillens - Teunissen maakt carriere move

Na ruim 20 jaar gewerkt te hebben voor Fysiotherapie De Maat, ga ik mijn carrière als fysiotherapeut beëindigen. Velen waren al op de hoogte dat dit moment eraan zat te komen, aangezien ik de afgelopen twee jaar geïnvesteerd heb in een omscholing.

Ik ga mijn carrière vervolgen als docent Duits. Hoewel ik veel zin heb om te werken als docent, doet het me pijn in het hart om het mooie vak fysiotherapie achter me te laten.

In 1992 begon mijn carrière als fysiotherapeute waarbij ik vanaf juni 2001 deel uit mocht maken van het fysiotherapie team in Heythuysen en Meijel. Eerst nog op de Graaf van Loonlaan en later op de Stationsstraat in Heythuysen. Maar ook in Meijel verhuisden we van De Meulencamp naar het oude gemeentehuis en vervolgens naar het Kerkveld. Telkens weer een verbetering van de werkplek.

Als algemeen fysiotherapeut, oedeem therapeut, Mc Kenzie-therapeut, Master Kinderfysiotherapeut en Sensorische Informatieverwerkingstherapeut, heb ik een grote variatie aan cliënten mogen helpen. Letterlijk van 0-99 jarigen. Allen zijn me even dierbaar geweest.

In de loop der jaren heb ik de praktijk zien groeien en ben ik trots op de professionaliteit van mijn collega’s van het hele team. Ik hoop, dat ik in het onderwijs dezelfde mate van betrokkenheid met het vak, collega’s en cliënten tegemoet ga. Het stelt me gerust dat mijn cliënten binnen de praktijk weer in goede handen terecht zullen komen.

Ik dank jullie allen, collega’s, cliënten, ouders en mantelzorgers, zorgmedewerkers, CB-artsen en huisartsen, leerkrachten van de basisscholen en allen die ik nog mocht zijn vergeten te benoemen, voor de geweldig  fijne samenwerking. Ik ga jullie missen.

Groetjes,

Ester Swillens-Teunissen

« Terug