icon-ergoicon-fysioicon-handlogo-fysio Afspraak maken
Menu

Fysiotherapie

Fysiotherapie heeft zich de laatste jaren ontwikkeld tot een belangrijk onderdeel van de gezondheidszorg. Wij adviseren, begeleiden en behandelen mensen met spier -en gewrichtsklachten (zoals rug- en schouderklachten), mensen die een operatie hebben ondergaan (een nieuwe heup of knie) en mensen die een aandoening van het zenuwstelstel hebben (zoals CVA of MS). Daarnaast zien wij kinderen met motorische problemen, sporters met blessures en vele andere aandoeningen.

Kijk bij Specialismen om een indruk te krijgen wat wij allemaal bieden.

Ons team van fysiotherapeuten staat voor u klaar wanneer u klachten ervaart in het dagelijks functioneren: thuis, op het werk of tijdens hobby en sport.

Heeft u vragen, bel ons gerust. Wij helpen u graag verder.

Afspraak maken

U kunt bij ons een afspraak maken, met of zonder verwijzing van een arts.

Wat kunt u verwachten:

De eerste behandeling bestaat uit een intake waarin wij tijdens een vraaggesprek uw klachten in kaart brengen. Daarna volgt een gericht lichamelijk onderzoek, eventueel aangevuld met echografie, om tot een behandeldiagnose te komen. Indien nodig kan er nog overleg met de huisarts plaatsvinden. Samen met u stellen wij vervolgens behandeldoelen op en bespreken wij welke specifieke vorm van behandeling het best bij u past en wat u kunt verwachten.

Tijdens het behandeltraject zullen regelmatig tussentijdse evaluaties plaatsvinden en als het nodig is, zal de behandeling aangepast worden.

Na het afsluiten van een behandeltraject wordt een behandelverslag naar uw huisarts of specialist gestuurd.