icon-ergoicon-fysioicon-handlogo-fysio Afspraak maken
Menu

ZwangerFit KAN

Verantwoord actief & Gezellig samen & Voorbereidend educatief

Een actieve begeleiding tijdens en na de zwangerschap, samen met andere zwangere vrouwen!

Onze naam ZwangerFit KAN is een samenvoeging van Katelijne en Anne en verwijst naar de mogelijkheden die je in deze bijzondere levensfase hebt om sportief te blijven op een verantwoorde manier. Aandachtspunten tijdens deze cursus zijn, naast het actief bewegen onder andere houdings- en bewegingsadviezen, informatie rondom zwangerschap en bevalling en ontspannings- en ademhalingsoefeningen. Er is ook een partneravond waarin de belangrijke rol van de partner wordt aangehaald.

Bij de training tijdens de zwangerschap (pre-partumlessen) zijn er voldoende oefeningen voor de spieren en spiergroepen die het tijdens de zwangerschap extra zwaar te verduren hebben en wordt er uitgebreid aandacht besteed aan de verschillende fasen van de bevalling. De training na de bevalling (post-partumlessen) richt zich op het herstellen en versterken van de spieren. Verder wordt er ingegaan op de houdingen en bewegingen in het dagelijks leven met de baby. De theorie en praktijk lopen in elkaar over tijdens de gehele ZwangerFit-training.

De cursus bestaat uit 2 delen:

  • 9 lessen vóór de bevalling, de pre-partumlessen, kosten € 105,00
  • 6 lessen na de bevalling, de post-partumlessen, kosten € 75,00

De lessen worden gegeven in de praktijken van 'Fysiotherapie van den Schoor- de Maat' in Meijel en Heythuysen.

Aanmeldingen en vragen

Aanmeldingen en vragen ontvangen wij het liefst via email: zwangerfitkan@gmail.com onder vermelding van naam, zwangerschapsduur/uitgetelde datum, telefoonnummer, mailadres en  woonplaats. Wij zullen je dan snel informeren.

Cursusbegeleiding

Katelijne van Asten

Fysiotherapeut en tevens deskundige op het fysiotherapeutisch behandelen van bekken- en bekkenbodemproblematiek. YVLO-ZwangerFit® trainer

Anne Hermkens

Ergotherapeut. YVLO-ZwangerFit® trainer

Zwangerfit

  • Mevr. A.M.J. (Anne) Hermkens
  • Mevr. C.G. (Katelijne) van Asten - de Brouwer