icon-ergoicon-fysioicon-handlogo-fysio Afspraak maken

FYSIOTHERAPIE DE MAAT BESTAAT 50 JAAR!

 

Op 1 juli 2020 bestaat de praktijk 50 jaar. Rob de Maat begon op 1 juli 1970 in het toenmalige groene kruis gebouw in Heythuysen. Tevens begon hij toen een praktijk in het groene kuis gebouw te Roggel en achter in een schoenenzaak (Mientje Vaas) op de Schoolstraat in Meijel. Een jaar later werd hij bijgestaan door Ine de Maat – Hoppers. In 1985 werd er ook een praktijk opgestart in Baexem. Frans Vrancken en Hans van den Schoor zijn later toegetreden tot de maatschap. Dirk de Maat is gestart op 1 juli 1998. Vanaf het moment dat Frans Vrancken op 1 juli 2014 met pensioen ging hebben Hans en Dirk de maatschap met zijn tweeën voortgezet.

 

Vanaf het begin is het een ambitieuze onderneming geweest, die gekenmerkt wordt door menselijke maat, waarbij u als patiënt altijd centraal staat. Natuurlijk is er in al die jaren veel veranderd en hebben we continu ingespeeld op nieuwe ontwikkelingen, specialismen en nieuwe producten. Door de jaren heen hebben we een gigantische groei doorgemaakt en werden de toenmalige locaties te klein en zijn we gaan zoeken naar meer ruimte. In 2010 verhuisden we in Heythuysen naar de Stationsstraat, daarvoor reeds zijn we ook in Meijel en in Baexem naar nieuwe, modernere locaties verhuisd en in 2016 zijn we weer gestart in Roggel. Tevens heeft zich de gelegenheid voorgedaan te participeren in gezondheidscentra, waardoor de lijnen met huisartsen kort en prettig zijn. We hechten veel waarde aan de kwaliteit van de praktijken, we trachten telkens voor u een prettige omgeving te creëren .

 

Altijd hebben we gezocht naar nieuwe kansen en nieuwe mogelijkheden om te groeien en te zorgen voor een hoogwaardige kwaliteit. We zijn dan ook bijzonder trots op ons team dat inmiddels is uitgegroeid tot 15 fysiotherapeuten, 2 ergotherapeuten, 2 administratief medewerkers en 4 interieurverzorgsters. Een mooie, dynamische groep mensen ieder met hun eigen individuele kwaliteiten, talenten en specialismen. Allemaal hebben ze zich gespecialiseerd in een specifieke richting.  Hierdoor zijn we in staat alle mogelijke aandoeningen gericht en doelmatig te behandelen.

De toekomst zien we vol vertrouwen tegemoet, waarbij we zullen blijven streven een hoogwaardig product neer te zetten en blijven inspelen op de veranderingen in de zorg en in de markt. Allerbelangrijkste hierbij vinden we de sfeer in de praktijk, we willen als team uitstralen dat we iedere dag opnieuw met plezier en toewijding u begeleiden en hopen dat u dat zo ervaart. We trachten het u zo aangenaam mogelijk te maken en de drempel laag te houden. Daarbij is het belangrijk dat we blijven innoveren en altijd blijven leren. Deze visie willen we de komende jaren uitstralen waarbij we altijd blijven kijken en anticiperen op de behoeftes en verwachtingen van u als patiënt.

Graag willen wij u bedanken voor het vertrouwen dat u in al die jaren in ons hebt gesteld.  Dit hadden we graag op een feestelijke manier tot uiting gebracht, echter door Corona kunnen we hier niet de aandacht aan schenken die we gewild hadden.

Rest ons u te groeten, het beste toe te wensen en hopelijk als dat nodig is te mogen begroeten!

Hans van den Schoor – Dirk de Maat en medewerkers

« Terug