icon-ergoicon-fysioicon-handlogo-fysio Afspraak maken

Hans van den Schoor neemt afscheid

Hans van den Schoor neemt afscheid van de Maatschap Fysiotherapie van den Schoor - de Maat

Fysiotherapie De MaatNa ruim 30 jaar werkzaam te zijn in onze praktijken, heb ik per 31 augustus mijn aandeel in de praktijk overgedragen aan mijn compagnon Dirk de Maat.

Naast het feit dat ik als mede-eigenaar een belangrijke taak had ten aanzien van management, organisatie en innovatie, heb ik het menselijk contact als een van de mooiste aspecten van mijn vak ervaren. Jarenlang heb ik mij als fysiotherapeut, manueel therapeut en later handtherapeut bezig gehouden met het behandelen en begeleiden van mensen met lichamelijke klachten en beperkingen. Dit gaf mij enorm veel voldoening. Ik vond het fijn samen met de patiënt een bijdrage te leveren aan zijn of haar kwaliteit van leven.

Dit werk doe je echter niet alleen. Ik ben enorm trots op mijn collega’s die met veel passie en enthousiasme deel uitmaken van een prachtig team, waarbij kwaliteit, deskundigheid, goede patiëntenzorg en communicatie belangrijke speerpunten zijn. Doordat je met meerdere therapeuten bent, kun je als team een grote verscheidenheid aan specialisaties aanbieden, wat ten goede komt aan de ruime zorg die we bieden.

Ik kijk terug op een mooie tijd, een periode waarin de fysiotherapie door de jaren heen een enorme professionele stap heeft gemaakt. De zorg blijft veranderen en samenwerking met andere disciplines wordt steeds belangrijker, maar de patiënt blijft centraal.

De praktijk gaat verder en zal zich blijven ontwikkelen. Ik wens Dirk, Frances en alle collega’s dan ook veel succes en werkplezier in de toekomst.

Ik dank alle patiënten voor het in mij en de praktijk gestelde vertrouwen, al die jaren!

Met hartelijke en dankbare groet,

Hans van den Schoor

« Terug