icon-ergoicon-fysioicon-handlogo-fysio Afspraak maken

Nieuws


Laatste nieuwe betreffende corona dd 22 april 2020

Natuurlijk keken we dinsdagavond 21 april jl. allemaal hoopvol naar de persconferentie van het Kabinet. Voor velen van jullie zal dit een teleurstelling zijn geweest. Zo ook voor ons. Het Kabinet doet een groot beroep op het geduld en de zelfdiscipline van alle Nederlanders en voor velen is dit een onzekere periode. Uiteraard begrijpen wij dat het inperken van het virus vooralsnog de allergrootste prioriteit heeft.

 

Wat betreft de toegang naar onze praktijk zijn de reeds afgekondigde maatregelen verlengd tot 20 mei as. Toch ontvangen wij  geluiden dat de druk op de uitgestelde fysiotherapeutische zorg groter wordt. Uit onderzoek van de Patiënten Federatie Nederland blijkt dat 37% van de patiënten veel last heeft van het feit dat ze geen fysiotherapeutische behandeling kunnen krijgen. Deze patiënten staan letterlijk te trappelen weer naar de praktijk te kunnen komen. Mocht ook u ervaren dat reeds bestaande klachten zijn verergerd dan wel acute klachten zijn ontstaan neem dan contact met ons op zodat wij, eventueel in overleg met uw (huis)arts kunnen kijken wat de mogelijkheden zijn.

 

De afgelopen dagen hebben wij hard gewerkt om te kijken naar mogelijkheden waardoor wij door middel van het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen verantwoord en veilig kunnen werken. Wij waren voorzichtig hoopvol en hielden rekening met een lichte versoepeling van de maatregelingen aangaande fysiotherapeutische behandelingen. Aan de hand hiervan hebben we een richtlijn en een protocol opgesteld aangaande infectiepreventie. Wij hebben voldoende doelmatige en passende persoonlijke beschermingsmiddelen tot onze beschikking die voldoen aan de gestelde eisen om zowel voor u als voor de behandelaar straks een veilige omgeving te creëren.

 

Wij als team willen heel graag trachten de komende periode tot 20 mei aanstaande u zo goed mogelijk van dienst te zijn, wij houden u graag in het oog en hopen het persoonlijk contact met u niet te verliezen. Mocht u vragen hebben aarzel niet om contact met ons op te nemen per telefoon of per mail en kijk regelmatig naar onze website en of Facebookpagina. Ook in deze wellicht zware periode staan we te allen tijde voor u klaar!

 

Houd vol!!


Directie en medewerkers,

Fysiotherapie Van den Schoor – De Maat

Handencentrum Limburg

Ergotherapie Leudal - Peel en Maas

« Terug