icon-ergoicon-fysioicon-handlogo-fysio Afspraak maken

Nieuws


Nieuwe collega Meike Brummans stelt zich voor

Graag wil ik me aan u voorstellen:

Mijn naam is Meike Brummans, ik ben 23 jaar en ik woon in Meijel.

In 2018 ben ik afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut aan de Hogeschool Zuyd in Heerlen. Ik ben inmiddels drie jaar werkzaam als algemeen fysiotherapeut en heb me ondertussen verdiept in de diagnostiek en behandeling van orthopedische klachten. Ik heb hiervoor in 2020 de post HBO opleiding ‘Cyriax’: Nederlandse Academie voor Orthopedische Geneeskunde, afgerond.

 

Vanaf 1 april 2021 ben ik 4 dagen per week werkzaam voor Fysiotherapie Van den Schoor - De Maat, mijn werkdagen zijn van dinsdag tot en met vrijdag. Ik heb ontzettend veel zin om in dit veelzijdige team aan de slag te gaan. Ik wil mij de komende jaren nog verder ontwikkelen als fysiotherapeut, middels opleidingen en het opdoen van werkervaring binnen Fysiotherapie van den Schoor – de Maat. In September start ik met de Master Kinderfysiotherapie aan Avans Hogeschool. Jullie kunnen mij tegen komen op de locaties in Heythuysen, Roggel en Meijel.

 

Naast mijn werk als fysiotherapeute sta ik graag op het voetbalveld bij SV Someren en ben ik regelmatig te vinden in de sportschool. In het weekend onderneem ik graag leuke activiteiten met vriendinnen en met mijn vriend.

 

Wellicht kan ik in de toekomst iets voor u betekenen.

 

Met vriendelijke groet,

Meike Brummans

« Terug