icon-ergoicon-fysioicon-handlogo-fysio Afspraak maken

Nieuwe vestiging in Maasbracht

Met veel enthousiasme willen wij u kenbaar maken dat Handencentrum Limburg en Ergotherapie Leudal & Peel en Maas vanaf 1 februari 2023 een dependance opent bij Footvison.

 

Handencentrum Limburg is als onderdeel van Fysiotharapie De Maat opgericht in 2012 en heeft zich in de afgelopen 10 jaar ontwikkeld tot een gespecialiseerd centrum in de behandeling van hand- elleboog- en polsklachten met vestigingen in Heythuysen, Baexem, Meijel, Roggel, Maasbracht en Maasbree. Ons team bestaat uit vier Fysio- handtherapeuten en twee Ergo- handtherapeuten met een nauwe onderlinge samenwerking. Daarnaast werken we nauw samen met plastisch chirurgen, traumachirurgen, reumatologen, revalidatie artsen en orthopeden van de verschillende ziekenhuizen in de regio en zien daarmee een grote diversiteit aan handletsels. Wij leveren zowel postoperatieve als conservatieve zorg.

 

Een behandeling handtherapie kan bestaan uit; wondverzorging, littekenbehandeling, belasting/ belastbaarheid, passieve mobilisaties, actieve oefentherapie, aanreiken van hulpmiddelen/  compensaties of spalktherapie.

 

Naast de handtherapie zijn onze fysiotherapeuten en ergotherapeuten ook inzetbaar voor algemene hulpvragen. Dit kan zowel in de praktijk als bij de patiënt thuis.

 

Met vriendelijke groet,

Team Handencentrum Limburg:  Dirk de Maat (Fysio handtherapeut)

Ivo van Knippenberg (Fysio handtherapeut)

Kristel Slabbers (Fysio handtherapeut)

Luc Aspers (Fysio handtherapeut i.o.)

Anne Hermkens (Ergotherapeut)

Janou Janssens (Ergotherapeut)

« Terug