icon-ergoicon-fysioicon-handlogo-fysio Afspraak maken

Remco Sanders neemt afscheid

 

 

Remco Sanders neemt afscheid!

 

Met pijn in ons hart willen wij laten weten dat Remco Sanders "osse Sjeng", de keuze heef gemaakt dichter bij huis te gaan werken en vanaf 1 december as niet meer werkzaam zal zijn in onze praktijk.

Remco is in dienst getreden in maart 2010 en heeft zich gedurende de ruim 11,5 jaar die hij bij ons gewerkt heeft ontplooid tot een bijzonder getalenteerd fysiotherapeut, een fantastische teamplayer, een enorm gewaardeerd collega en daardoor ook een belangrijke persoon binnen ons team. Overall is Remco een fantastich mens!  Wij respecteren uiteraard zijn keuze om dichter bij huis te werken, maar vinden het ongelooflijk jammer dat hij niet langer deel uit maakt van ons team.

Het was voor Remco geen gemakkelijke beslissing, hij voelde zich enorm op z'n plek hier in Midden-Limburg, met name de gemeente Leudal en heeft een sterke band opgebouwd met zijn patiënten.

Wij gaan Remco enorm missen, maar we wensen hem ontzettend veel succes en plezier op z'n nieuwe werkplek, lekker dicht bij huis en op de fiets ipv bumperklevend op de snelbaan!

Maak er weer iets mooi van Remco!

 

Dirk en Frances de Maat

 

« Terug